Φράσεις που μ' έμαθαν να ζω

Φράσεις που μ' έμαθαν να ζω

Αλλά τι είναι αυτό που δίνει το ερέθισμα, τη δύναμη και μας οδηγεί στην απόφαση αυτή; Μπορεί να είναι πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων και μια φράση. Μια φράση, ένα σύντομο ρητό που διαβάσαμε και μας έκανε να σκεφτούμε, να προβληματιστούμε και να αλλάξουμε. Μας έκανε να συνεχίσουμε κόντρα στις δυσκολίες και στα προβλήματα. Να ψάξουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να πάρουμε αποφάσεις σύμφωνα με τα θέλω μας.

 

Στο βιβλίο θα βρείτε φράσεις μεγάλων στοχαστών που αναλύονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε τον εαυτό μας, να ανατρέξουμε στο παρελθόν μας και να εντοπίσουμε μοντέλα σκέψεων, συναισθημάτων και συμπεριφορών που επαναλαμβάνονται, να τα επαναξιολογήσουμε και να αναλάβουμε δράση, να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες και τους στόχους μας και τελικά να αντικρίσουμε την πραγματικότητα με τέτοιον τρόπο που θα μας κάνει να νιώσουμε ευχάριστα.

Περιεχόμενα

Download

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας Σιούτζος Γεώργιος
ISBN 978-618-5131-61-6
Τιμή με Φ.Π.Α 13,77 €
Ημερομηνία έκδοσης 02/05/2019
Σελίδες 272
Διαστάσεις 14Χ21
Έκδοση
Εξώφυλλο Μαλακό

Απόσπασμα

Download

Συγγραφέας

Σιούτζος Γεώργιος

Ο Γιώργος Σιούτζος είναι αριστούχος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) με μεταπτυχιακές σπουδές στο ALBA Graduate Business School. Εργάζεται στον χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων. Πλήθος άρθρων του και επιστημονικών δημοσιεύσεων σε θέματα διοίκησης, προσωπικού management και τεχνολογίας έχουν δημοσιευτεί στα πλέον έγκριτα μέσα ενώ σημαντική διάκριση απέσπασε στο 10th Global Peter Drucker Forum για άρθρο του πάνω στην 4η βιομηχανική επανάσταση.