Ξέχνα τα ΔΕΝ και γίνε ΖΕΝ

Ξέχνα τα ΔΕΝ και γίνε ΖΕΝ

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί αν είστε πραγματικά ευτυχισμένοι; Τι είναι αυτό που σας κάνει πραγματικά να χαμογελάτε; Πότε νιώσατε, τελευταία φορά, πραγματική γαλήνη και πληρότητα; Η ευτυχία είναι στιγμές ή στάση ζωής;

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα έρχεται να απαντήσει ένα εκπληκτικό βιβλίο που κατέχει... την τέχνη της ευτυχίας και σας τη μεταδίδει σελίδα-σελίδα.  Στο βιβλίο “Ξέχνα τα Δεν και Γίνε Ζεν" του ChrisPrentiss, μαθαίνουμε βήμα-βήμα τον τρόπο να αλλάξουμε τις σκέψεις μας, να βελτιώσουμε την πνευματικότητά μας και να μάθουμε να προσκαλούμε υπέροχες εμπειρίες στη ζωή μας, αποκτώντας μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής που θα μας κάνει να νιώθουμε πραγματικά... Ζεν!

O ChrisPrentiss είναι συγγραφέας δημοφιλών βιβλίων για την προσωπική ανάπτυξη και την κινέζικη φιλοσοφία. Μέσα από το χιούμορ και τις γλαφυρές περιγραφές του, ο αναγνώστης μαθαίνει να αντιμετωπίζει το στρες, να βάζει προτεραιότητες και να αποκτάει σταδιακά συναισθηματική και πνευματική ευημερία για μια ζωή.

Γιατί η ευτυχία είναι επιλογή!

Περιεχόμενα

Download

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας Chris Prentiss
ISBN 978-618-8461-3-90
Τιμή με Φ.Π.Α 11.66 €
Ημερομηνία Έκδοσης 15/06/2021
Σελίδες 140
Διαστάσεις 14X21
Έκδοση
Εξώφυλλο Μαλακό

Απόσπασμα

Download

Συγγραφέας

Chris Prentiss

Ο Chris Prentiss είναι ο συνιδρυτής και ο διευθυντής του Passages Addiction Cure Center στο Malibu της Καλιφόρνια και συγγραφέας του The Alcoholism and Addiction Cure: A Holistic Approach to Total Recovery. Έχει επίσης γράψει δώδεκα βιβλία για την κινεζική φιλοσοφία και την προσωπική ανάπτυξη.

Είναι γνωστός παγκοσμίως για τις ερμηνείες του για το I Ching που καθιστούν αυτό το αρχαίο και μερικές φορές δύσκολο στην κατανόηση θέμα εύκολο στη χρήση και εφαρμογή. Ο Prentiss ηγήθηκε των εργαστηρίων προσωπικής ενδυνάμωσης στη νότια Καλιφόρνια και έχει γράψει, παράγει και σκηνοθετήσει μια ταινία. Διαμένει με τη σύζυγό του, Lyn, στο Malibu της Καλιφόρνια.

Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε 25 γλώσσες και σε περισσότερες από 30 χώρες.