Ανακαλύπτοντας νέες γεύσεις

Ανακαλύπτοντας νέες γεύσεις

Διδάξτε το παιδί σας πώς θα αγαπήσει το καλό φαγητό με τη βοήθεια της ειδικής στην παιδική διατροφή, Annabel Karmel!

 

Στην ηλικία μεταξύ έξι και εννέα μηνών, αφού το μωράκι σας έχει ήδη έρθει σε επαφή με τις πρώτες γεύσεις, μπορείτε να αρχίσετε να αυξάνετε την ποσότητα και την ποικιλία των τροφών που του δίνετε. Φανταστείτε να δοκιμάζει κάθε μέρα καινούργιες τροφές - και μάλιστα να ανακαλύπτει ότι είναι πεντανόστιμες!


Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να σας καθοδηγήσει στο πώς μπορείτε να συμπεριλάβετε στη διατροφή του μωρού σας τροφές με νέα υφή και γεύσεις, εξασφαλίζοντας ότι τα τρόφιμα που του δίνετε είναι ανάλογα με το στάδιο της ανάπτυξής του. Επιπλέον σας δίνει πληροφορίες για τα είδη των τροφίμων που θα χρησιμοποιήσετε και τον τρόπο για να το κάνετε σωστά.

Περιέχει πολλές νόστιμες συνταγές και ένα πρόγραμμα γευμάτων για να σας καθοδηγεί ώστε να ανυπομονείτε για τις ώρες του φαγητού.

Περιεχόμενα

Download

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας Annabel Karmel
ISBN 978-618-84613-5-2
Τιμή με Φ.Π.Α 8,47 €
Ημερομηνία έκδοσης 01/12/2019
Σελίδες 96
Διαστάσεις 15x15
Έκδοση
Εξώφυλλο Mαλακό

Απόσπασμα

Download

Συγγραφέας

Annabel Karmel

Η Annabel Karmel, μητέρα τριών παιδιών, είναι η υπ’ αριθμόν ένα συγγραφέας για θέματα σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών και ειδική στην επινόηση νόστιμων, θρεπτικών γευμάτων για βρέφη, νήπια και παιδιά.Από την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, πάνω από δύο δεκαετίες πριν, η Annabel έχει γράψει 37 βιβλία τα οποία έχουν πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και καλύπτουν όλα τα στάδια της ανάπτυξης των παιδιών.

Από τη μεγάλη συλλογή βιβλίων της συγγραφέως, ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα:

Έχοντας ως μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους γονείς να προσφέρουν το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή του παιδιού τους, οι δοκιμασμένες και αποτελεσματικές συνταγές της εξελίχθηκαν σε μια επιτυχημένη σειρά τροφίμων που βρίσκονται στα περισσότερα σούπερ μάρκετ.