Αναπτύσσοντας την Ανεξαρτησία

Αναπτύσσοντας την Ανεξαρτησία

Γύρω στην ηλικία των εννέα μηνών –περίοδο κατά την οποία αρχίζει να αναπτύσσεται η ανεξαρτησία– ίσως παρατηρήσετε ότι στο μωράκι σας αρέσει να προσπαθεί να τρώει μόνο του. Επίσης, δεν είναι καθόλου περίεργο, στα τέλη του πρώτου χρόνου, μωρά που μέχρι τώρα έτρωγαν κανονικά να αρχίσουν να αποκτούν ιδιοτροπίες όσον αφορά το φαγητό τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε αυτό το στάδιο η αύξηση του βάρους των παιδιών επιβραδύνεται σημαντικά με αποτέλεσμα να μειώνεται αναλογικά και η όρεξή τους. Τώρα πια η κινητικότητα του μωρού σας θα έχει αυξηθεί πολύ έτσι ώστε αντί να κάθεται «βιδωμένο» στο καρεκλάκι του και να το ταΐζετε, θέλει να τριγυρίζει συνεχώς στον χώρο και να επιδεικνύει τις νέες του δεξιότητες.


Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε πολλές συνταγές που θα ενθαρρύνουν το μωράκι σας να τρώει μόνο του και παράλληλα εσείς θα εξασφαλίσετε ότι συνεχίζει να απολαμβάνει πολλές νέες και ενδιαφέρουσες τροφές. Θα πάρετε επίσης πολλές πληροφορίες για τα φαγητά που μπορείτε να δοκιμάσετε να του δίνετε στην ηλικία μεταξύ εννέα και δώδεκα μηνών και για σχετικά θέματα τα οποία θα αντιμετωπίσετε κατά την πορεία της ανάπτυξής του.

Περιεχόμενα

Download

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας Annabel Karmel
ISBN 978-618-84613-3-8
Τιμή με Φ.Π.Α 8,47 €
Ημερομηνία έκδοσης 01/12/2019
Σελίδες 96
Διαστάσεις 15x15
Έκδοση
Εξώφυλλο Μαλακό

Απόσπασμα

Download

Συγγραφέας

Annabel Karmel

Η Annabel Karmel, μητέρα τριών παιδιών, είναι η υπ’ αριθμόν ένα συγγραφέας για θέματα σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών και ειδική στην επινόηση νόστιμων, θρεπτικών γευμάτων για βρέφη, νήπια και παιδιά.Από την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, πάνω από δύο δεκαετίες πριν, η Annabel έχει γράψει 37 βιβλία τα οποία έχουν πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και καλύπτουν όλα τα στάδια της ανάπτυξης των παιδιών.

Από τη μεγάλη συλλογή βιβλίων της συγγραφέως, ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα:

Έχοντας ως μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους γονείς να προσφέρουν το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή του παιδιού τους, οι δοκιμασμένες και αποτελεσματικές συνταγές της εξελίχθηκαν σε μια επιτυχημένη σειρά τροφίμων που βρίσκονται στα περισσότερα σούπερ μάρκετ.