Νόστιμα φαγητά για δύσκολα παιδιά

Νόστιμα φαγητά για δύσκολα παιδιά

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αισθάνεστε απογοητευμένοι και αδύναμοι όταν το παιδί σας απλώς αρνείται να φάει ορισμένα τρόφιμα. Το ίδιο αισθάνεται η πλειοψηφία των γονέων και, επιπλέον, μπορεί να αισθάνονται ότι είναι μόνοι, ότι όλα τα άλλα παιδιά –εκτός από τα δικά τους– τρώνε καλά. Ωστόσο, γεγονός είναι ότι περίπου το 90% των παιδιών περνάνε τουλάχιστον μία μακροχρόνια φάση επιλεκτικής διατροφής.


Αν και ομολογουμένως μπορεί να είναι ενοχλητικό όταν ένα παιδί απορρίπτει το φαγητό που του δίνουμε, οι διατροφικές τους συνήθειες επηρεάζονται σημαντικά από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την κατάσταση εμείς οι ίδιοι. Οι διατροφικές συνήθειες και τα γούστα διαμορφώνονται από πολύ μικρή ηλικία, άρα είναι πολύ σημαντικό να εισάγετε από πολύ νωρίς μια αρκετά μεγάλη ποικιλία τροφίμων στο διαιτολόγιο του παιδιού σας. Κάτι τέτοιο, όχι μόνο βοηθάει να περιορίζονται οι ιδιοτροπίες τους, αλλά επιπλέον εξασφαλίζει ότι λαμβάνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για την ανάπτυξη και τη σε βάθος χρόνου υγεία τους.

 

Γεμάτο με φωτογραφίες που ανοίγουν την όρεξη και συμβουλές για την εισαγωγή υγιεινών συστατικών στη διατροφή του παιδιού σας, το βιβλίο Νόστιμα φαγητά για δύσκολα παιδιά είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από το άγχος του φαγητού.

Περιεχόμενα

Download

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας Annabel Karmel
ISBN 978-618-84613-6-9
Τιμή με Φ.Π.Α 8,47 €
Ημερομηνία έκδοσης 01/12/2019
Σελίδες 96
Διαστάσεις 15x15
Έκδοση
Εξώφυλλο Μαλακό

Απόσπασμα

Download

Συγγραφέας

Annabel Karmel

Η Annabel Karmel, μητέρα τριών παιδιών, είναι η υπ’ αριθμόν ένα συγγραφέας για θέματα σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών και ειδική στην επινόηση νόστιμων, θρεπτικών γευμάτων για βρέφη, νήπια και παιδιά.Από την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, πάνω από δύο δεκαετίες πριν, η Annabel έχει γράψει 37 βιβλία τα οποία έχουν πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και καλύπτουν όλα τα στάδια της ανάπτυξης των παιδιών.

Από τη μεγάλη συλλογή βιβλίων της συγγραφέως, ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα:

Έχοντας ως μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους γονείς να προσφέρουν το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή του παιδιού τους, οι δοκιμασμένες και αποτελεσματικές συνταγές της εξελίχθηκαν σε μια επιτυχημένη σειρά τροφίμων που βρίσκονται στα περισσότερα σούπερ μάρκετ.