Όσα πρέπει να ξέρει ένας μπαμπάς

Όσα πρέπει να ξέρει ένας μπαμπάς

Καλώς ήλθατε στην πατρότητα! Καθοδηγήσατε τη μαμά κατά τον τοκετό, κόψατε τον ομφάλιο λώρο και δώσατε φιλοδώρημα στις νοσοκόμες! Στη συνέχεια, πήρατε το αγγελούδι σας σπίτι. Πλέον, έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε πώς θα πορευθείτε από εδώ και στο εξής.

 

Είναι ένας εντελώς νέος κόσμος, έτσι δεν είναι; Μη φοβάστε, όμως. Αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο με πληροφορίες και εφόδια που θα σας βοηθήσουν σε αυτό το ταξίδι.

 

Να θυμάστε πάντοτε ότι η πατρότητα θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο. Θα μείνετε έκπληκτος με τα πρώτα βήματα του παιδιού σας και θα ζητωκραυγάσετε στον πρώτο του σχολικό αγώνα. Θα ξεκαρδιστείτε στα γέλια με το πρώτο του γεύμα και, δεκαετίες αργότερα, θα πλαντάξετε στο κλάμα την ημέρα του γάμου του.
Από εδώ και πέρα σας περιμένει μια ζωή γεμάτη χαρές. Επίσης, σας περιμένει μια ζωή που περιλαμβάνει πράγματα που πρέπει να γίνουν. Ευτυχώς, αυτό που κρατάτε στα χέρια σας είναι το Όσα πρέπει να ξέρει ένας μπαμπάς.

Περιεχόμενα

Download

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας Brett Cohen
ISBN 978-618-8461-30-7
Τιμή με Φ.Π.Α 9,43 €
Ημερομηνία έκδοσης 01/12/2019
Σελίδες 122
Διαστάσεις 12Χ16,5
Έκδοση
Εξώφυλλο Mαλακό

Απόσπασμα

Download

Συγγραφέας

Brett Cohen

Ο Brett Cohen έχει έναν γιο, μία κόρη και ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα αποταμίευσης για τις σπουδές τους. Ζει με τη γυναίκα του και τα παιδιά του στην Πενσιλβανία.