Παιδιά στην Κουζίνα

Παιδιά στην Κουζίνα

Στα παιδιά αρέσει να κάνουν ερωτήσεις. Είναι από τη φύση τους περίεργα και θέλουν να εξερευνούν τον κόσμο γύρω τους. Και τα τρία παιδιά μου, μου έκαναν συνέχεια ερωτήσεις για τα πάντα – η δίψα τους για γνώση δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει!
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ικανοποιείτε την περιέργεια των παιδιών σας – ξεκινώντας από την κουζίνα.

Οι δραστηριότητες που συνδέονται με το μαγείρεμα αποτελούν μια σπουδαία ευκαιρία να διδάξετε στα παιδιά σας κάθε είδους πολύτιμες δεξιότητες – καθώς και το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούν μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή.
Με την παιδική παχυσαρκία να αυξάνεται όλο και περισσότερο στις χώρες του δυτικού πολιτισμού, σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να εμπλακούν και τα παιδιά μαζί σας στη μαγειρική στο σπίτι.

Προετοιμάζοντας μαζί απλά γεύματα από το μηδέν, θα έχετε αρκετές πιθανότητες να τα μάθετε να αγαπούν το καλό, υγιεινό φαγητό. Φυσικά, καλό θα ήταν πού και πού να φτιάχνετε και μερικά διασκεδαστικά γλυκάκια.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μαγείρεμα από το μηδέν δεν σημαίνει απαραίτητα παρασκευή σύνθετων, χρονοβόρων γευμάτων. Κι εδώ ακριβώς έρχεται το Παιδιά στην κουζίνα!

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τη συμμετοχή των παιδιών, όλες οι συνταγές έχουν γραφεί με αγάπη και είναι γρήγορες, απλές, κατανοητές και εξαιρετικά νόστιμες.

Περιεχόμενα

Download

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας Annabel Karmel
ISBN 978-618-84613-4-5
Τιμή με Φ.Π.Α 8,47 €
Ημερομηνία έκδοσης 01/12/2019
Σελίδες 96
Διαστάσεις 15x15
Έκδοση
Εξώφυλλο Μαλακό

Απόσπασμα

Download

Συγγραφέας

Annabel Karmel

Η Annabel Karmel, μητέρα τριών παιδιών, είναι η υπ’ αριθμόν ένα συγγραφέας για θέματα σχετικά με την ανάπτυξη των παιδιών και ειδική στην επινόηση νόστιμων, θρεπτικών γευμάτων για βρέφη, νήπια και παιδιά.Από την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου, πάνω από δύο δεκαετίες πριν, η Annabel έχει γράψει 37 βιβλία τα οποία έχουν πουλήσει πάνω από 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και καλύπτουν όλα τα στάδια της ανάπτυξης των παιδιών.

Από τη μεγάλη συλλογή βιβλίων της συγγραφέως, ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα:

Έχοντας ως μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους γονείς να προσφέρουν το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή του παιδιού τους, οι δοκιμασμένες και αποτελεσματικές συνταγές της εξελίχθηκαν σε μια επιτυχημένη σειρά τροφίμων που βρίσκονται στα περισσότερα σούπερ μάρκετ.