Τι να τρώτε στην εγκυμοσύνη

Τι να τρώτε στην εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη είναι μία μοναδική περίοδος, ένα πραγματικό θαύμα, αλλά και ένα διάστημα γεμάτο ανησυχίες. Είναι στο χέρι σας να μάθετε να τρώτε και να πίνετε, εξασφαλίζοντας την υγεία του μωρού σας και προσφέροντάς του τα ιδανικά “καύσιμα” για να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί.

Τι πρέπει , λοιπόν, να τρώτε και τι πρέπει να αποφεύγετε;

Τι είναι υγιεινό και τι δεν είναι;


Αυτό το εύχρηστο βιβλιαράκι ήρθε για να σας δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις. Στη νέα, αναθεωρημένη έκδοση, η εξειδικευμένη διαιτολόγος και σύμβουλος εγκυμοσύνης Δρ Rana Conway, παραθέτει όλα τα γεγονότα και όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε, για να προσφέρετε στο μωρό σας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή.


• Ένας μοναδικός αλφαβητικός κατάλογος τροφίμων και ποτών, στον οποίο μπορείτε να ανατρέχετε ανά πάσα στιγμή, εύκολα και γρήγορα.
• Οδηγίες για το αλκοόλ και την καφεΐνη, με πλήρεις επεξηγήσεις.
• Συμβουλές για τον διαβήτη, για τη χορτοφαγική διατροφή και τη διατροφή που δεν περιέχει σιτηρά και γαλακτοκομικά.
• Συμβουλές για την πρωινή ναυτία.
• Συμβουλές για να πάρετε βάρος με υγιεινό τρόπο και να το χάσετε χωρίς υπερβολές μετά τη γέννα.
• Τα τελευταία επιστημονικά συμπεράσματα για τις τροφές που επηρεάζουν την ανάπτυξη του μωρού, καθώς και τις πιο σύγχρονες συμβουλές για να προστατεύσετε το μωρό σας από τις αλλεργίες.
• Ποιες τροφές πρέπει και ποιες δεν πρέπει να καταναλώνετε κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Περιεχόμενα

Download

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας Rana Conway
ISBN 978-618-8461-37-6
Τιμή με Φ.Π.Α 16,43 €
Ημερομηνία έκδοσης 01/12/2019
Σελίδες 224
Διαστάσεις 14Χ21
Έκδοση
Εξώφυλλο Μαλακό

Απόσπασμα

Download

Συγγραφέας

Rana Conway

Η Rana Conway είναι επαγγελματίας διατροφολόγος, μέλος της Nutrition Society και της Association for Nutrition. Εδώ και 20 χρόνια έχει καθιερωθεί ως ειδική στη διατροφή για εγκύους και παιδιά. Έχει πραγματοποιήσει έρευνες και ομιλίες σε μεγάλα πανεπιστήμια και από το 1997 είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος για την έρευνά της σε δίαιτες εγκύων. Η πρώτη έκδοση του Τι να τρώτε στην εγκυμοσύνη. Περιέχει αλφαβητικό κατάλογο ασφαλών και μη ασφαλών τροφών, κυκλοφόρησε το 2008. Άλλα βιβλία της: How to Get Your Child to Eat Healthily and Happily (Pearson, 2007), Weaning Made Easy (White Ladder, 2011), What To Eat When You’re Pregnant and Vegetarian (Pearson, 2013), Weaning Made Easy: Recipes (White Ladder, 2014), My Pregnancy Recipes and Meal Planner (White Ladder, 2014). Ζει στο Λονδίνο με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους.