Το Πουλί και ο Σκίουρος στην Τρεχάλα!

Το Πουλί και ο Σκίουρος στην Τρεχάλα!

Ο Σκίουρος:
Φοβάται ακόμα και τη σκιά του.
 
Το Πουλί:
Δεν έχει την παραμικρή έγνοια.
 
Ο Γάτος:
Θέλει να φάει το Πουλί και τον Σκίουρο.
 
 
Ακολουθήστε αυτό το τρίο που κατευθύνεται προς το Νότο για τον χειμώνα, σε ένα ξεκαρδιστικό ταξίδι. Αλλά προσέξτε! Ο Γάτος καραδοκεί σε κάθε στροφή και είναι ένας κατεργάρης γάτος!
Το πρώτο βιβλίο της διασκεδαστικής και καλογραμμένης σειράς κόμικς «Το Πουλί και ο Σκίουρος» που θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες με τις περιπέτειες του πουλιού και του σκίουρου και θα τους βοηθήσει να εξασκήσουν την ικανότητα της ανάγνωσης.
Για παιδιά 6-10 ετών

Χαρακτηριστικά

Συγγραφέας 1606
ISBN 978-618-85483-0-5
Τιμή με Φ.Π.Α 12,67 €
Ημερομηνία έκδοσης 15/06/2021
Σελίδες 128
Διαστάσεις 15 Χ 23
Έκδοση
Εξώφυλλο Μαλακό

Απόσπασμα

Download

Συγγραφέας

James Burks

Όταν ο James Burks ήταν μικρός, μόνο ένα πράγμα ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει, διαστημικός πειρατής με μια μαϊμού για συντροφιά. Αλλά επειδή οι γονείς του αρνήθηκαν να του αγοράσουν την μαϊμού, έπρεπε να επιλέξει το επόμενο καλύτερο πράγμα, πατέρας δύο παιδιών με μια υπέροχη σύζυγο, δύο γάτες, δύο σκύλους, μια συνεχή πείνα για μεξικάνικο φαγητό, μια αγάπη το τρέξιμο, να γράφει ιστορίες και να σχεδιάζει εικόνες για οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί. Αυτό οδήγησε τον James σε μια μακρά καριέρα στον χώρο των κινουμένων σχεδίων σε διάφορες ταινίες μεγάλου μήκους και τηλεοπτικές εκπομπές, όπως τα Space Jam, Iron Giant, Emperor’s New Groove, Atlantis, Treasure Planet, Home on the Range, Wow Wow Wubbzy, Bravest Warriors και πιο πρόσφατα το remake των Power Puff Girls (για να αναφέρουμε μόνο μερικά).

Ο Τζέιμς έχει επίσης συγγράψει και εικονογραφήσει πολλά βιβλία για παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της σειράς του Το Πουλί και ο Σκίουρος.