Σχετικά με εμάς


  • Οι εκδόσεις Evzin  φέρνουν στην αγορά επιλεγμένα βιβλία από καταξιωμένους ξένους και έλληνες συγγραφείς που στόχο έχουν να ενισχύσουν την ευημερία μας και την ποιότητα ζωής μας.

Τα βιβλία των εκδόσεων Evzin καλύπτουν τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Βιβλία για γονείς, νέους, έμπειρους και μελλοντικούς , γεμάτα με τις συμβουλές και την πρακτική καθοδήγηση που χρειάζονται για να μεγαλώσουν υγιή, ανεξάρτητα και χαρούμενα παιδιά.
  • Βιβλία για παιδιά, που, με τη βοήθεια διασκεδαστικών και διαδραστικών παιχνιδιών, καλλιεργούν τις δεξιότητές τους, όπως είναι η συγκέντρωση, η μνήμη και η λογικομαθηματική σκέψη.
  • Βιβλία αυτοβελτίωσης, που απευθύνονται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αποκτήσει αυτογνωσία , να ζήσει μια ζωή απαλλαγμένη από άγχος και γεμάτη νόημα και να πετύχει σε προσωπικό επίπεδο.

Αξίες και όραμα

Οι εκδόσεις Evzin διαπνέονται από τις αξίες της δέσμευσης για ποιότητα, της διαρκούς προσπάθειας για βελτίωση και πρόοδο, της υπευθυνότητας και του προσανατολισμού στην παροχή στήριξης, βοήθειας και καθοδήγησης στον άνθρωπο.

  • Όραμα των εκδόσεων Evzin είναι μέσα από τα βιβλία τους να ενδυναμώσουν  τους ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας να ζήσουν μια πιο πλήρη και χαρούμενη ζωή, συνδράμοντάς τους στην προσπάθειά τους για προσωπική και οικογενειακή βελτίωση.